AJANKOHTAISTA YRITYKSET YHDISTYKSET PRO LILJENDAL LILJENDALIN SEURAKUNTA SUOSITTELEN LINKKEJÄ

 


Uuden Loviisan viestinnästä!

 Andergård-Stenstrandin, Kalliosaaren, ja Lainen vastine Arto Henrikssonin pääkirjoitukselle on aika surkea. Ei ole väliä montako eri viestintävälinettä käytetään, jos informoiminen on valikoiva tai virheellinen!

Kun mainitsitte Facebookin, kävin katsomassa. Kysytään mihin suuntaat, jos haluat nähdä tämän kaaren (viikko 37)? Hautaanko?  Kyseinen kaari ei enää ole olemassa, ei ole ollut yli vuoden!

Nettisivuilla ”usein kysyttyjä kysymyksiä” käsittelee vain ja ainoastaan henkilöstö. Jos ei ole kuntalaisia, ei myöskään tarvita henkilöstöä! Sivu on päivitetty 13.03.2009, eikö todellakaan ole tullut mitään kysymyksiä sen jälkeen? Onko vain ja ainoastaan 8 kysymystä koskien tätä fuusiota?

Jos julkaisee nettisivuja, kannattaisi myös tarkistaa että linkit toimivat ja jos lähtee kertoa jostain asiasta, voisi kertoa kaiken, eikä vain valikoidut totuudet!  Esimerkiksi kerrotaan että kuntalainen voi tehdä huomautuksen läänihallitukselle koskien fuusiota, mutta on jättänyt kertomatta että valtioneuvoston päätöksestä voi valittaa Korkeimpaan hallinto-oikeuteen.  Koska tämä sivu on julkaistu ennen valtioneuvoston päätöstä, jää sellainen mielikuva ettei missään nimessä haluta informoida tällaisesta mahdollisuudesta!

Olen myös esittänyt monta kysymystä, sekä lehdissä että valtuustonkokouksissa (jotka lehdistö on julkaissut!!) koskien tätä fuusiota, yhteenkään ei ole vastattu! Tämä tukee Arto Henrikssonin kirjoitusta! En ole lähettänyt niitä niille kolmelle henkilölle, jotka kirjoittivat Lovarissa 02.10, mutta jos osaavat vastata Henrikssonin lehtikirjoituksiin, osaavat varmaan myös vastata minuunkin!

Kysymyksiä on monta, mutta nyt esitän vain muutama koskien perusturvajohtajan virkaa, onko sellainen vai eikö ole?

Liljendalin kunnanhallituksen vastine  (11.08.2008) valitukseeni oli: Sten Frondénilla on opiskeluoikeus yliopistossa. Teksti on varmaan tuttu, koska tietääkseni Anu Kalliosaari on tehnyt luonnoksen siihen.

Vuosi myöhemmin kun Korkein hallinto-oikeus pyytää lausuntoa valitukseeni koskien valtioneuvoston päätöstä  ehdotetaan vastineeksi : perusturvajohtajan virka ei ole vielä perustettu, myös virkakuvaus ja pätevyysvaatimukset puuttuvat.

Tämähän on kuin otettu Shakespearen näytelmästä: Ollako vai eikö olla? Ystävällisesti selventäkää tämä asia.

Johtuuko Liljendalin kunnanhallituksen ihmeellinen ehdotus vastineeksi Korkeimman hallinto-oikeuden pyyntöön siitä, etteivät ole lukeneet kyseistä valitusta? Kyseinen valitus nimittäin ei ollut esityslistan liitteenä! Koska itse olen kirjoittanut valitukseni, voin todeta ettei teksti ole identtinen edellisiin kirjoituksiini!

On ihan turha lähteä tekemään pintakorjausta kun runko on mätä! Ainoa joka on antanut kriittisille äänille tilaa on lehdistö! Mutta sehän on toisaalta ihan ymmärrettävä, virkamiehillähän on oma lehmä ojassa!

Monet kiitokset Arto Henrikssonille ja hänen kirjoituksilleen.

Annika Lindfors
Liljendal

 


© CASTRIX 2008